O nama

Plesni klub Beo Dance osnovan 1990 godine, a registrovan je u februara 1991. godine. Danas je Beo Dance najuspešniji klub u zemlji i lider u sportskom plesu.

Osim sportskom i takmičarskom plesu, veliku pažnju poklanjamo i školi plesa za sve uzraste. Zahvaljujući iskusnim i stručnim instruktorima, koji pored metodičkog rada imaju i odličnu demonstraciju, garantujemo kvalitetnu plesnu obuku koja će ujedno popraviti vaše držanje i liniju tela, poboljšati kondiciju, učiniti da steknete više samopouzdanja i, nadasve, da se dobro zabavite. Trudimo se da, uz profesionalan tim igrača i instruktora, velikom i raznovrsnom ponudom kurseva, omogućimo budućim članovima da zadovolje svoje potrebe, a sve to na jednom mestu – u samom centru grada. Plesnu obuku vršimo kroz tečajeve početnog, srednjeg i višeg nivoa za odrasle i decu. Pored već opštepoznatih plesova kao što su cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive, engleski i bečki valcer, tango, slowfox i quickstep, možete naučiti i rock' n' roll, swing, boogie voogie, merenge, salsu, disko, sirtaki, argentinski tango, polku...

Ako zelite da se zabavite i zategnete svoje telo, onda je latin workout pravi program za vas. Radi se uz bržu, atraktivnu i ritmičku latino muziku. Sadrži koordinacione i kondicione vežbe kroz različite koreografije latino plesova. Zabavite se i zategnite svoje telo uz latino ritam.

„Beodance“ – teatar pokreta, program modernog baleta pored zategnutih mišića stomaka, nogu, gipkosti i snage celog tela,  ima za cilj da putem kvalitetne nastave doprinese sveopštem razvoju ljudi svih uzrasta tj. savremene igre. Moderan savremeni smer igre danas u svetu predstavlja jedan od najdominantnijih vidova rekreativnog vežbanja odnosno scenskih „jezika“. Časovi modernog baleta koncepcijski su organizovani kao svojevrsna simbioza različitih igračkih tehnika, elemenata džez baleta, pilatesa i joge, tehnike kontakta i strukturalne improvizacije kao i parterne vežbe snage i gipkosti. Pored rekreativno-fizičkog, ovakav pedagoški i umetnički pristup prevashodno omogućava formiranje svestranih igrača modernog senzibileta i ekspresije.

Za one ambicioznije, nakon škole plesa moguće je dalje napredovanje u revijalnom ansamblu, pred-takmičarskim i takmičarskim grupama.

Osim redovnih kurseva, u plesnom studiju se održavaju i mnogobrojna tematska druženja i igranke na kojima polaznici, u pravoj plesnoj dvorani, kroz muziku i igru, primenjuju stečena znanja i, ujedno, stiču nova prijateljstva.

Stručan i pedagoški rad naših instruktora-trenera najbolje oslikava napredak polaznika od početnog do takmičarskog nivoa. Naši plesni parovi veoma uspešno predstavljaju zemlju na međunarodnim takmičenjima i zvaničnim svetskim i evropskim prvenstvima, čime je još jednom potvrđen stručan rad i da idemo u korak sa svetom. Između ostalog, o kvalitetu naše škole dovoljno govori činjenica da postojimo čak 25 godina, kao i zvaničan podatak o 75 osvojenih titula državnih prvaka u svim disciplinama i kategorijama.

Beo Dance je i organizator velikog broja plesnih manifestacija domaćeg i međunarodnog karaktera. Pored kvalifikacionih i rejting turnira, državnih prvenstava, Beo Dance je organizator i najvećeg internacionalnog takmičenja na ovim prostorima, „WDSF International Beo Dance OPEN – TROFEJ BEOGRADA“, koji se svakog septembra održava u Beogradu.

latest Running Sneakers | UK Trainer News & Releases